Beoordelingen voor: HoutOpMaatGezaagd.nl

Totaal beoordeling voor HoutOpMaatGezaagd.nl



Goed!

4.3 van 5

  • Gemiddelde cijfer: 8.6 van 10
  • Gebaseerd op totaal 455 klantbeoordelingen.
  • Waarvan 424 tevreden klanten.
  • Meest recente beoordeling 12 mei 2020.

  • 3/5 Redelijk

    Ik heb op 1 mei besteld en betaald, relatief kleine order, en heb gelezen dat het vanwege de corona langer kan duren. Maar toch vind ik het jammer, dat er niet een indicatie wordt gegeven wanneer je levering kan verwachten. Tussen minimaal 12 dagen en 6 weken zit nogal een verschil. En pas op 9 januari is de status gewijizigd naar "in behandeling". Dus informatievoorziening zou beter kunnen. Aftersales en service kan ik nog niet beoordelen.

    door (12/05/2020 17:20)

  • 5/5 Uitstekend!

    Gewoon goed en persoonlijk advies gecombineerd met een goede website

    door (10/05/2020 18:31)

  • 2/5 Matig

    levering is nog steeds niet gebeurd...

    door (09/05/2020 08:19)
    Reactie webshop (12/05/2020):
    Beste Jurgen, ik snap je ongeduld, maar zoals duidelijk vermeld op onze website is de levertijd langer door de enorme drukte. Vriendelijke Groet, Team HoutOpMaatGezaagd.nl

  • 5/5 Uitstekend!

    Vriendelijk, denken mee. We hadden hout nodig op korte termijn en dit hebben ze mogelijk gemaakt. Super! ????

    door (09/05/2020 07:04)

  • 4/5 Goed!

    Op 1 mei stond de chauffeur plots voor de deur - uitstekend, maar dit hadden we niet verwacht

    door (08/05/2020 10:05)

  • 3/5 Redelijk

    Ik krijg het verzoek om iets te beoordelen over een order die ik geplaatst heb, maar... ik heb nog niks kunnen ophalen. Volgens de link van het order proces staat deze nog niet klaar. Dus heb hierdoor dus geen hogere beoordeling kunnen geven.

    door (07/05/2020 15:17)

  • 3/5 Redelijk

    Nog steeds geen levering gekregen,veel te lange wachttijd!

    door (07/05/2020 07:46)

  • 5/5 Uitstekend!

    Goede service, goede prijzen en snelle levering. Het enige wat ik mis qua levering is de aankondiging qua dag en tijd :)

    door (01/05/2020 15:38)

  • 1/5 Onvoldoende

    15-04-2020 de bestelling gedaan heden nog geen levering gehad. nummer order 11572

    door (29/04/2020 11:58)

  • 4/5 Goed!

    Product en snelheid levering zijn top. Klantvriendelijkheid bij afhalen producten voor verbetering vatbaar.

    door (28/04/2020 15:24)

Bedrijfsgegevens HoutOpMaatGezaagd.nl



Adres:
Noordeinde 76 A
2742AC
Waddinxveen

Contact:
T: 0182-612596
E: info@houtopmaatgezaagd.nl

Aansluitnummer:
402

Status:
Goedgekeurd

Beoordelingen:
455

Verdeling:
247 x 5 sterren
142 x 4 sterren
35 x 3 sterren
14 x 2 sterren
17 x 1 sterren

©2020 Mister Feedback | Over ons | Contact

Mister Feedback Twitter