Beoordelingen voor: HoutOpMaatGezaagd.nl

Totaal beoordeling voor HoutOpMaatGezaagd.nl



Goed!

4.3 van 5

  • Gemiddelde cijfer: 8.6 van 10
  • Gebaseerd op totaal 358 klantbeoordelingen.
  • Waarvan 335 tevreden klanten.
  • Meest recente beoordeling 11 oktober 2019.

  • 4/5 Goed!

    Goede, duidelijke website. Vriendelijke bediening.

    door (11/10/2019 12:57)

  • 3/5 Redelijk

    Netjes op tijd de gevraagde order gereed.

    door (04/10/2019 08:08)

  • 5/5 Uitstekend!

    Bestelling plaatsen via web ging makkelijk. Duidelijk infotrmatie over de status van je bestelling. De bestelling was snel gereed voor afnamen.

    door (12/09/2019 06:21)

  • 5/5 Uitstekend!

    The ordering process is smooth and my product has been delivered within 48 hours from time of the purchase. I'm very happy with my product and their services.

    door (03/09/2019 06:49)

  • 5/5 Uitstekend!

    Sommige punten geen max beoordeling omdat dit niet aan de orde was. Ga er vanuit dat het ook top zou zijn

    door (02/09/2019 07:24)

  • 2/5 Matig

    Ik kan het niet als goed beoordelen omdat ik het product nof niet heb ontvangen. Houopmaatgezaagd heeft de bestelling van planken snel gereed gemaakt, e dat op maandag via de orderstatus laten weten. Het is nu zaterdag en ik ben nog geïnformeerd wanneer de levering zal zijn. Ik heb wel wat ontevredenheid over de onduidelijkheid daarover.

    door (24/08/2019 08:10)
    Reactie webshop (24/08/2019):
    Beste Bob, Omdat we 14 dagen dicht zijn geweest kunnen we niet alles tegelijk zagen en was er een wachtrij. Maandag zal uw bestelling geleverd worden. daar zitten precies vijf werkdagen tussen(ons streven). Vriendelijk groet, Hout Op Maat Ge

  • 5/5 Uitstekend!

    Op de site werd goed aangegeven dat bestellingen na 1 augustus na 19 augustus geleverd zou worden ivm de bouwvak. De bestelling werd op 30 juni gedaan en werd gewoon na 2 dagen geleverd, dat was heel prettig. Er werd netjes van tevoren gebeld dat de bestelling er aan kwam, zodat de nodige voorbereiding getroffen kon worden. Het hout is van prachtige kwaliteit en exact in de juiste maten. We zijn heel tevreden.

    door (06/08/2019 10:57)

  • 4/5 Goed!

    Prima verpakte gezaagde meubelpanelen. Levertijd binnen 4 dagen. Zeer tevreden over geleverde artikelen.

    door (05/08/2019 05:45)

  • 4/5 Goed!

    De maten van het gezaagde was niet als afgesproken. De planken waren 2350 in plaats van 2500

    door (01/08/2019 23:03)

  • 5/5 Uitstekend!

    Goede service en duidelijk website. twee dingen: ik kon nergens een knop vinden om me aan te melden, dit kan alleen als je een bestelling doet, dus ik heb een tijdje lopen zoeken naar een knop die er niet was. Als ik een product in mijn winkelmandje deed werd ik weer terug gestuurd naar de homepage, dit vond ik erg irritant omdat ik dus allemaal planken van het zelfe materiaal wilde hebben en dat elke keer opnieuw moest opzoeken.

    door (29/07/2019 09:12)

Bedrijfsgegevens HoutOpMaatGezaagd.nl



Adres:
Noordeinde 76 A
2742AC
Waddinxveen

Contact:
T: 0182-612596
E: info@houtopmaatgezaagd.nl

Aansluitnummer:
402

Status:
Goedgekeurd

Beoordelingen:
358

Verdeling:
190 x 5 sterren
119 x 4 sterren
26 x 3 sterren
10 x 2 sterren
13 x 1 sterren

┬ę2019 Mister Feedback | Over ons | Contact

Mister Feedback Twitter