Beoordelingen voor: HoutOpMaatGezaagd.nl

Totaal beoordeling voor HoutOpMaatGezaagd.nl



Goed!

4.3 van 5

  • Gemiddelde cijfer: 8.6 van 10
  • Gebaseerd op totaal 291 klantbeoordelingen.
  • Waarvan 271 tevreden klanten.
  • Meest recente beoordeling 11 december 2018.

  • 5/5 Uitstekend!

    Sneller geleverd dan gepland. Keurig vooraf gebeld of vroeger leveren akkoord was.

    door (11/12/2018 17:49)

  • 5/5 Uitstekend!

    Geweldig!! Precies op maat en binnen 2 dagen in huis!!

    door (11/12/2018 09:13)

  • 5/5 Uitstekend!

    Vaak hier hout op[ maat besteld. Tot op heden op de millimeter en het juiste geleverd. Complimenten!

    door (06/12/2018 10:49)

  • 5/5 Uitstekend!

    Mooi, netjes en alles op maat. Snel geleverd.

    door (29/11/2018 09:58)

  • 5/5 Uitstekend!

    Super service en kwaliteit is ook in orde. Iets meer info over bezorg dagen/tijden zou het nog beter kunnen maken maar een klachten hoor????????

    door (28/11/2018 14:22)

  • 3/5 Redelijk

    Snelle service, goede prijs en bezorgen in overleg prima mogelijk

    door (28/11/2018 12:25)

  • 4/5 Goed!

    prima, goed verzorgd en snel geleverd

    door (14/11/2018 17:45)

  • 4/5 Goed!

    Levertijd was niet snel, maar de kwaliteit uitstekend. En dat is toch het allerbelangrijkste.

    door (09/11/2018 09:02)

  • 5/5 Uitstekend!

    Bestelling was eerst over het hoofd gezien. Gelukkig voor mij eigenlijk want daardoor bestelling kunnen aanpassen. Dag na melding bericht gekregen dat bestelling aangepast was en dat er 2 dagen later geleverd zou worden. Bestelling kwam op tijd.

    door (01/11/2018 14:03)

  • 1/5 Onvoldoende

    Okee waar begin ik. Allereerst was het hout niet op maat. Geen van de stukken hout waren op de door mij aangeeven maten gezaagt. Hier zat op sommige stukken 3 tot 4 milimeter verschil in. Daarnaast waren de stukken hout niet haaks gezaagt. Al met al ben ik niet te spreken over jullie product en snap ik niet waarom jullie dit aanbieden onder het mom van opmaat gezaagt. Weggegooid geld!

    door (29/10/2018 19:42)
    Reactie webshop (07/11/2018):
    Beste Jochem, Sorry dat het zo gelopen is, als je contact met ons opneemt willen we het alsnog met je goed maken Met vriendelijke groet, Jaap Huurman Hout Op Maat Gezaagd

Bedrijfsgegevens HoutOpMaatGezaagd.nl



Adres:
Noordeinde 76 A
2742AC
Waddinxveen

Contact:
T: 0182-612596
E: info@houtopmaatgezaagd.nl

Aansluitnummer:
402

Status:
Goedgekeurd

Beoordelingen:
291

Verdeling:
149 x 5 sterren
99 x 4 sterren
23 x 3 sterren
8 x 2 sterren
12 x 1 sterren

©2018 Mister Feedback | Over ons | Contact

Mister Feedback Twitter